החקירה בדבר מותו של פעוט בזמן שהיה בהשגחת בייביסיטר חשפה קורבן נוסף, וכעת הרשויות בקליפורניה חוששות שהמטפלת שהואשמה ברצח פגעה בילדים נוספים.
הת'ר גרינמן בת ה-37 מהעיר ביומונט שבמחוז ריברסייד נעצרה ב-29 ביוני באשמת התעללות בילדים והתעללות שגרמה למוות - כך מסרה מחלקת המשטרה המקומית.
אחרי שהחוקרים מצאו עדויות כי היא הייתה מעורבת בפציעתו של ילד אחר, ביום שני האחרון התובעים האשימו את גרינמן ברצח מדרגה ראשונה ובהתעללות בילד, והיא מוחזקת במתקן הכליאה לארי ד. סמית' בערבות של מיליון דולר. היא דוחה את ההאשמות נגדה וטוענת לחפותה.
מותו של הילד אירע באמצע חודש אפריל. גרינמן, שעשתה לו בייביסיטר, התקלה למוקד 911 ואמרה שילד שהיא מטפלת בו "נפל תוך כדי ריצה" ונפגע בראשו.
כוחות שהגיעו לביתה של גרינמן בבארולו ווי, כ-120 קילומטרים מזרחית ללוס אנג'לס, פינו את הילד בדחיפות לבית חולים באזור עם נפיחות בראש ודימום מוחי. אך לאחר מאמצים רבים, הרופאים נאלצו לקבוע את מותו.
משרד מקרי המוות של המחוז בדק את המקרה, והודיע למשטרה כי הילד בן 15 החודשים מת מפגיעת ראש - מה שגרר פתיחת חקירה מיידית. בת ה-37 חזרה והדגישה בפני החוקרים כי הפעוט נפצע לאחר שנפל.
לא ברור כיצד המשפחה של הפעוט שמת הגיעו לגרינמן וכמה פעמים היא עבדה עבורם.
לאחר "חקירה מקיפה" על מותו של הפעוט שנמצאת תחת אחריותה של יחידת דיכוי הפשיעה של משטרת ביומונט, הרשויות מסרו כי הם מצאו קורבן שני.
"השוטרים הצליחו לאתר קורבן שני, ילד בן שנתיים, שסבל מכמה פציעות חמורות בזמן שהיה בטיפולו של הת'ר גרינמן. עם זאת, המקרה הזה מעולם לא דווח לרשויות", מסרה המחלקה, שהוסיפה כי הילד אפילו מעולם לא אושפז.
אך לחוקרים יש הרבה חשדות ולכן משטרת ביומונט פרסמה הצהרה הפונה להורים ומבקשת לפנות למשטרה אם הם מאמינים שהילד שלהם נפל קורבן.