צ'ייס אוליבר, הומו מוצהר, ותומך של הנשיא לשעבר ברק אובמה, נבחר להיות המועמד לנשיאות של המפלגה הליברטריאנית בבחירות הקרובות.
לאחר שעות של הצבעה, אוליבר, מועמד לשעבר לסנאט בג'ורג'יה, התקדם לסיבוב האחרון כשהאפשרות האחרת היחידה הייתה, "אף אחד מהאמור לעיל".
אוליבר ניצח בסיבוב האחרון עם כ-60% מהקולות, בעוד ש"אף אחד" קיבל כ-36% מהקולות.
מריל קורנפילד, כותבת ב"וושינגטון פוסט" דיווחה שאם הליברטריאנים היו בוחרים ב"אף אחד" זה היה מוביל לבעיות עבור המפלגה.
אוליבר היה בעבר מועמד הסנאט של המפלגה הליברטריאנית של ג'ורג'יה בשנת 2022.
המועמד לשעבר לסנאט תיאר את עצמו כ"חמוש והומו", לפי הגרדיאן.
"אוליבר הוא אלוף בזכויות הפרט מול הכוח הגובר של המדינה", נכתב באתר שלו.
"הוא החל את האקטיביזם הפוליטי שלו בהתנגדות למלחמה בעיראק תחת ג'ורג' בוש, והתיישר עם המפלגה הליברטריאנית לאחר מפגש בפסטיבל הגאווה של אטלנטה ב-2010".
לפני הצטרפותו למפלגה הליברטריאנית, אוליבר תמך בנשיא לשעבר ברק אובמה ובמפלגה הדמוקרטית, לפי ניוזוויק.
אוליבר גם התמודד בעבר לקונגרס ברובע החמישי של ג'ורג'יה ובסופו של דבר קיבל כשני אחוזים מהקולות.
פוסטים ישנים ב-X מראים שאוליבר גם בעד ספורטאים טרנסג'נדרים בספורט וגבולות פתוחים, בין היתר.
גם הנשיא לשעבר דונלד טראמפ, המועמד הרפובליקני לכאורה לנשיאות, וגם המועמד העצמאי לנשיאות רוברט פ. קנדי ג'וניור חוסלו לא עברו את הליך ההצבעה.
טראמפ כתב בפוסט ב-Truth Social שהוא לא "הגיש ניירת למועמדות הליברטריאנית", מכיוון שכמועמד לכאורה לנשיאות הרפובליקני, הוא "לא רשאי לקבל מועמדות של מפלגה אחרת".
"ללא קשר, אני מאמין שאקבל רוב מהקולות הליברטריאניים", הוסיף טראמפ.
"קנדי הוא דמוקרט שמאל רדיקלי, שהרס את כל מה שהוא נגע בו, במיוחד בניו יורק ובניו אינגלנד, ובמיוחד, מכיוון שזה קשור לעלות ולמעשיות של אנרגיה. הוא לא ליברטריאן. רק טיפש יצביע עבורו!", אמר הנשיא לשעבר.