חיל האוויר הישראלי תקף יעדים ברצועת עזה והרג 10 מבני משפחתו של ראש ארגון הטרור חמאס – כולל אחת מאחיותיו. כך מסרו גורמי בריאות מהרצועה ביום שלישי.
קרובי משפחתו של אסמעיל הנייה, שהוא עצמו מתגורר בקטאר, נהרגו כאשר כוחות צה"ל הפציצו את ביתו במחנה הפליטי א-שאטי, בחלק הצפוני של הרצועה.
"יש עשרה שהידים... כתוצאה מהתקיפה, כולל זהר הנייה, אחותו של ראש המטה הפוליטי של חמאס, אסמעיל הנייה", אמר הדובר מחמוד באסל לסוכנות ידיעות צרפתית.
הוא הוסיף כי ייתכן שמספר גופות עדיין טמונות מתחת לחורבות אך אין להם את הציוד הנדרש לחפור אותם.
זו לא הפעם הראשונה שהנייה מאבד קרובי משפחה אחרי שהוציא לפועל את טבח שמחת תורה.
בחודש אפריל האחרון, שלושה מבניו וארבעה מנכדיו של הנייה נהרגו בתקיפה במרכז עזה. באותה עת, ראש ארגון הטרור אמר כי כ-60 מחברי משפחתו כבר נהרגו מאז פרוץ המלחמה.
במהלך אותה תקיפה בה נהרגה אחותו של הנייה ועוד 9 מבני משפחתו, צה"ל תקף יעדים נוספים – ששניים מהם היו מתחמי בתי ספר אשר "שימשו את חמאס לפעולות טרור". חמאס כמובן מחכחיש ומאשים את ישראל ב"טבח".