תמונות מצמררות שפורסמו לראשונה ביום שני חושפות את הפציעות החמורות של הזמרת קאסי ונטורה כתוצאה מהתקיפות הנטענות מצד בן זוגה לשעבר, המפיק והראפר שון 'דידי' קומבס. התיעודים, שהוצגו בשבוע שעבר בפני המושבעים במסגרת המשפט המתנהל נגד קומבס בגין סחר מיני וסחיטה, מראים את הזמרת עם חבלות סגולות עם גבה וירכה, פצע מדמם מעל העין ושפתיים נפוחות.
במקביל, עדויות דרמטיות חדשות מבית המשפט במנהטן שנשמעו מפי הזמרת דון ריצ'רד, לשעבר מלהקת 'דניטי קיין', מתארות את הזמרים המפורסמים Usher ו-Ne-Yo, לצד בכיר תעשיית המוזיקה ג'ימי אייובין, נוכחים במסעדה בווסט הוליווד שבלוס אנג'לס בשנת 2010, כאשר קומבסה הכה את ונטורה בבטנה.
כמו כן, בעדותה, ריצ'רד טענה שהייתה עדה בעצמה להכאתה של ונטורה בביתו של פאף דדי בלוס אנג'לס בשנת 2009, ויום לאחר מכן הראפר איים עלייה במרומז.
התמונות של קאסי ונטורה שהוצגו במהלך המשפט נגד האקס שלה, שון 'דידי' קומבס
בין התמונות של ונטורה בת ה-41, שמגיעה להעיד בעודה בחודש השמיני להריונה, ישנם שלושה צילומי סלפי שלה שהיא עשתה באובר לאחר שעזבה את מלון אינטרקונטיננטל בלוס אנג'לס ב-5 במרץ 2016. בתמונות נראית ונטורה כשהיא עם משקפי שמש שחורים גדולים כדי להסתיר עין שחורה ושפתיים נפוחות מהתקיפה המפורסמת של קומבס שתועדה במצלמות האבטחה במסדרונות המלון. "זאת אני," העידה ונטורה. "סתם סלפי של השפה הנפוחה שלי עם משקפי שמש... כי הייתה לי עין שחורה מתחת. רק ניסיתי להסתיר."
ונטורה צולמה גם בשמלת ערב ובשמלת קוקטייל יומיים לאחר התקיפה המפורסמת במלון, כאשר השתתפה בבכורת סרט עם קומבס ולאחר מכן במסיבה שאחרי. באחת התמונות נראית ונטורה בביתו של קומבס בעת מדידת בגדים לאירוע, לובשת שמלת זהב ומשקפי שמש גדולים - כדי להסתיר את העין השחורה. בתמונה השנייה נראית ונטורה במסיבה שלאחר הבכורה יושבת ליד קומבס, לובשת שמלת קוקטייל ירוקה, כשחבורה קלושה, כנראה מכוסה באיפור, נראית על רגלה.
בעדותה הקשה בשבוע שעבר, סיפרה ונטורה שקומבס אילץ אותה להשתתף באינספור מפגשי מין ("פריק-אוף") שבהם צפה וצילם אותה מקיימת יחסי מין עם נערי ליווי.
קאסי ונטורה
שתיים מהתמונות שפורסמו ביום שני צולמו על ידי אמה של ונטורה בדצמבר 2011 - מראות חבלות בגב התחתון ובירך הימנית של בתה - לאחר שקומבס לכאורה התעלל בה כשגילה שהיא נפגשה עם הראפר קיד קודי. זוג תמונות נוסף הציג פצע מדמם בגבה הימנית של ונטורה שצולם ב-2013 כאשר קומבס לכאורה השליך אותה על המיטה, וגרם לה לפגוע בפניה בפינת המיטה.
תמונה מטרידה נוספת הראתה סכין מטבח תקועה בידית הדלת בביתה של ונטורה לקראת סוף מערכת היחסים שלהם ב-2018. היא העידה ביום רביעי כי הניחה את הסכין שם כי "קיבלתי הרבה ביקורים לא מוזמנים משון וניסיתי להרוג שתי ציפורים במכה אחת." "לנעול [את הדלת] והיה לי נשק," אמרה.