אישה מקליפורניה, כיום בת 24, סיפרה אתמול בבית המשפט כי מורתה לאנגלית בבית הספר התיכון בו למדה התעללה בה מינית במשך שנים, ואף חרטה את ראשי התיבות שלה בבשרה של הנערה. האישה, שלמדה בבית הספר התיכון לייקווד בלוס אנג'לס, סיפרה לבית המשפט כי מארי ג'אהן, כיום בת 52, החלה לקיים איתה יחסי מין בשנת 2009, כשהיתה בת 15. כך דווח בעיתון פרס-טלגרם.
מארי ג'אהן. חשודה בהתעללות מזעזעת (פייסבוק)
האישה העידה כי המורה החלה להתעניין בה לאחר שפרסמה ברשת פוסט על משיכתה לנערה. בכך החלה מסכת התעללות בת ארבע שנים, במהלכה ביצעה המורה בנערה מעשים כמו קשירות, הצלפות, טפטוף שעווה רותחת וכאמור, "סימונה" כשפחת מין באמצעות חריטת ראשי התיבות של שמה בירכה. הנערה החלה להתרחק מן המורה כשהגיעה לגיל 19 וסיימה את לימודיה בבית הספר, סיפרה על המקרה לחברה כבר לפני שנתיים, ואשתקד אזרה סופסוף אומץ לפנות למשטרה.
החברה ששמעה מפי הקורבן על ההתעללות פנתה לבית הספר, וזו פתחה בחקירה, אולם הקורבן לא הרגישה מוכנה להעיד, ולמחוז החינוך לא נותרה ברירה אלא לסגור את החקירה. כשפנתה הקורבן למשטרה במאי השנה, המורה, המלמדת במוסד מאז 2006, הושעתה מתפקידה.
המורה הנשואה, אם לשניים, נעצרה בחודש ספטמבר. היא מואשמת בארבעה סעיפים של חדירה מינית באמצעות חפץ זר, שלושה סעיפי מעשה מגונה בקטינה ושני סעיפי מין אוראלי עם אדם שגילו מתחת ל-18. המורה מכחישה בתוקף את החשדות, אולם עדותה של הנערה הובילה את השופט לקבוע כי יש די ראיות להעמידה לדין. היא צפויה למאסר של שמונה שנים וארבעה חודשים אם תורשע.