חברת טכנולוגיית חלל מסן פרנסיסקו תושק לראשונה בחודש הבא, לאחר גיוס של 19 מיליון דולר.
רוצה לאתר כל מטוס. באנאזדה (צילום: Liz Hafalia / The Chronicle)
קאפלה ספייס נולדה בשל התיסכול של המנכ"ל פאיים באנאזדה, שרצה לצפות בצילומי לוויין לאחר התרסקות טיסת 370 של מלזיה איירליינס בשנת 2014. לדבריו, היה מהופנט לחלוטין מהסיפור והיה מאוכזב מכך שאף ממשלה לא יכלה להציע טכנולוגיה שתאפשר לאתר את המטוס.
החברה שהוקמה בשנת 2016, וסיימה את סבב הגיוסים שלה בחודש יוני האחרון, העבירה את השנתיים וחצי האחרונות בפיתוח לוויינים קטנים המסוגלים לספק תמונות באיכות גבוהה בכל מקום על פני כדור הארץ, ובכל תנאי.
"פתחנו את החברה במטרה למזער את הטכנולוגיה הזו, לשנות את העלויות ולהביא יכולת חדשה לפקח על הפלנטה שלנו", אומר באנאזדה. "בשל הפרש העלויות והיכולת החדשה הזו, אנחנו יכולים להציע את זה גם לעולם המסחרי, בעוד שעד כה זה היה מוגבל לשימוש ממשלתי בלבד", הוא מספר.
הלוויין הממוצע הוא בגול אוטובוס בית ספר, ויקר מאוד, על כן – רק ממשלות יכלו למעשה לשגר אותם לחלל. הלוויינים שמציע קאפלה ספייס, הם בגודל תרמיל, מה שהופך אותם לקטנים, קלים, מהירים וזולים להטסה לחלל.
היות ו-75 אחוזים מכדור הארץ מכוסים על ידי עננים או חשכה בכל זמן נתון, יש פערים גדולים בניטור המתרחש בו. הלוויינים הקטנים והחדשים מסוגלים להשתמש במכשירי צמצם סינתטיים כדי לראות מבעד לחושך ותנאי מזק האוויר.
באנאזדה מדגיש כי קאפלה ספייס אינה חברת לוויין, היא פשוט הצליחה לבנות כלים היכולים לשמש לניטור. הם מתכוונים לשלוח את הלוויין הראשון שלהם בנובמבר, מעין אב טיפוס, לוויין נוסף כהדגמה מבצעית במאי, ועד סוף 2019 הם מקווים לשלוח שישה לוויינים שיפקחו על אזורים שונים בעולם. בסופו של דבר המטרה היא להגיע ל-36 לוויינים ואולי אז – אף מטוס לא ייעלם יותר לעולם.