3 שנים אחרי ההודעה הפרידה- מגיעים הגירושין.
אפלק וגארנר. הסוף
בן אפלק (46) וג'ניפר גארנר (46) סיימו השבוע באופן רשמי את הליך הגירושין הארוך שבו הם נמצאים כבר מספר שנים. גארנר הגיעה לאחוזתו של אפלק בסוף השבוע, כשהיא מצויידת בעורך דין ושופט פרטי שמקובל על שניהם.
הארבעה בילו 5 שעות לפני שהגיעו להסכם גירושין שמקובל על שניהם. עדיין לא ידוע מה הם פרטי ההסכם, שנשאר חסוי ועוסק ברובו בהסדרי הראייה של שלושת ילדיהם המשותפים: ויולט (12), סרפינה (9) וסמואל (6). ההערכות הן שמדובר בהסכם משמורת משותפת אשר תחלק את זמנם של הילדים שווה בשווה בין שני ההורים.
לאחרונה יצא מהליך גמילה ארוך והודה למעריצים על התמיכה. אפלק
הגירושין מגיעים ימים ספורים בלבד לאחר שאפלק יצא מהליך גמילה ארוך. כזכור, אפלק חזר להתמכרות לאלכוהול בחודש אוגוסט לאחר הפרידה הקשה מבת זוגתו לשעבר, לינדזי שוקוס. לאחרונה פנה למעריצים ברשת החברתית והודה להם על התמיכה שהעניקו לו.