בשנות האלפיים מייגן פוקס פרצה לחיינו, ומהצד נראה כאילו הכוכבת נמצאת בפסגה, אך כעת מסתבר, כי מתחת לפני השטח, סבלה השחקנית מיחס משפיל ומזלזל הן מצד התקשורת והן מצד התעשייה. מי שעוקב מעט אחר הכוכבת יודע כי היא בהחלט עושה צעדים משמעותיים בקאמבק שהולך וצובר תאוצה בשנה האחרונה.
כיום, פוקס לא מתייבשת להתלבש כמו שהיא רוצה, להגיד מה שהיא רוצה, ולעשות מה שהיא רוצה. לאחרונה, התראיינה השחקנית למגזין GQ וחלקה לא מעט מידע אישי על חייה, בעיקר על היחס שקיבלה בזמנו בתעשייה, שהיה כאמור, מקטין ומזלזל.
"היום אני כבר לא מרגישה מנודה, ובעיקר אני בוחרת לא להסתכל על עצמי בתור קורבן, כי אני מבינה שזה אומר לוותר על הכוח שלי. גדלתי והפכתי להיות אדם מעניין ומורכב יותר בעקבות כל מה שעברתי, גם אם באותו הזמן זה היה קשה ומורכב", אמרה מייגן.
עוד הוסיפה ואמרה כי היא כבר לא מרגישה שהיא צריכה להיות צודקת ולהוכיח את עצמה. "נכון, נפגעתי, סבלתי המון, אבל אני כבר לא מחפשת נקמה. אני לא צריכה התנצלות", הוסיפה. עוד דיברה מייגן על חוסר הביטחון ממנו היא סובלת אשר החריף לאורך השנים בעקבות היחס שקיבלה. כן,כן, על אף העובדה שהיא נתפסת כסמל מין ואחד הנשים הלוהטות בתעשייה.
"אני סובלת מהפרעת גוף דיסמורפית. זה אומר שיש לי מחשבות טורדניות הקשורות בפגמים גופניים שאני מוצאת בעצמי. בגדול, יש לי הרבה מאוד חוסר ביטחון", חשפה מייגן ומיד הוסיפה: "אני יודעת שהרבה חושבים איך זה הגיוני, אבל ככה זה", סיכמה.