בשבוע שעבר, לאחר חמש שנות זוגיות, התחתנה בריטני ספירס עם בחיר ליבה. כעת נחשף לראשונה כי ספירס החליטה להחתים את בעלה הטרי על הסכם ממון שאומר כי אסגרי לא יהיה זכאי לדבר מההון האישי שהזמרת הרוויחה עד ליום החתונה.
כזכור, לפני החתונה, מעריצים רבים ביקשו לדעת האם סם עתיד לחתום על חוזה ממון, ואילו הוא מצידו הקפיד להסביר כי הוא לא נעלב מכך, אלא מבין את בחירתה של זוגתו בנושא. ״תודה לכל הדאגות, בוודאי שנחתום על הסכם ממון, בעיקר בשביל להגן על אוסף הנעליים שלי, במידה שבריטני תחליט לזרוק אותי יום אחד״, אמר בשעשוע.
כזכור, לחתונה של השניים הגיעו מספר חברים וחברות קרובים, ביניהם פריס הילטון, מדונה, דרו ברימור, סלינה גומז ועוד. שעות ספורות בלבד לאחר החתונה, שיתפה ספירס פוסט מרגש במיוחד וכתבה: ״וואו. עשינו את זה. התחתנו. זה הכי מדהים. הטקס היה חלום והמסיבה אפילו טובה יותר. כל כך הרבה אנשים יקרים ואהובים הגיעו לחגוג איתנו״. כמובן שהפוסט של הזמרת הצליח לגרוף למעלה משלושה מיליון לייקים ועשרות אלפי תגובות, בכל זאת, רגע בלתי נשכח.