"הגבול היחיד שאכפת להם ממנו הוא באוקראינה, לא בגבול הדרומי של אמריקה", הכריזה גרין. "המדינה שלנו קודמת לכל" הוסיפה.
בעוד הסקרים מצביעים על כך שלרפובליקנים יש סיכוי ממשי מאוד לקחת בחזרה את בית הנבחרים כמו גם את הסנאט, הפוליטיקאים האוקראינים לא נראו מודאגים מהבטחותיה של גרין.
סביאטוסלב יורש, חבר במפלגת "משרתי העם" של הנשיא ולדימיר זלנסקי, אמר ל"ניוזוויק" ביום שישי כי גרין היא "לא חלק מוביל בדיון הרפובליקני".
"העובדה שיש באמריקה ימין קיצוני ושמאל קיצוני שיש להם נקודת מבט שונה היא ברורה כי אמריקה היא דמוקרטיה", אמר.
"מבחינת נקודת המבט של הזרם המרכזי משני צידי המתרס, התמיכה באוקראינה ברורה מאוד".
יורש התעקש כי קייב אינה מבקשת "סיוע בלתי מוגבל", וטען כי הממשל "ברור מאוד לגבי הנקודה שבה [הסיוע] מושקע ואנחנו מאוד מסבירי פנים לכל סוג של פיקוח או משימות שמגיעות לאוקראינה כדי לבדוק ולאמת את השימוש".
עם זאת, ניסיון שנערך לאחרונה על ידי הסנאטור ראנד פול (קנטקי) לכלול סעיפי פיקוח בהצעת חוק הסיוע בסך 40 מיליארד דולר, לא עבר בהצלחה.
גרין זוכה באופן קבוע לכינוי "קיצונית" מצד הדמוקרטים בשל התנגדותה הגלויה לנושאים לוהטים כמו ילדים להט"בים, פיקוח על נשק והפלות.
היא גם הייתה אחת מ-57 נציגים בלבד שהתנגדו להצעת חוק המעניקה סיוע בסך 40 מיליארד דולר לקייב, בטענה שרק כשליש מכלי הנשק שנשלחו אכן מגיעים לקווי החזית, נתון שאושר על ידי חדשות CBS.
נכון לאוגוסט, ארה"ב שלחה יותר מ-54 מיליארד דולר בסיוע לאוקראינה.
את ההודעה האחרונה על מערכות נשק מתקדמות בשווי 275 מיליון דולר שיועברו לקייב ליוותה הכרה של מחלקת המדינה בכך שקיימת "אפשרות שגורמים פליליים ולא מדינתיים ינסו לרכוש נשק באופן לא חוקי ממקורות באוקראינה".