מנהיגים יהודיים מזהירים כי הטיקטוק מוצף בסרטונים אנטי-ישראליים המופקים בעיקר על ידי קבוצות פרו-פלסטיניות, ובכך מרעילים את מוחותיהם של מיליוני צעירים שניזונים מהמידע המופץ בפלטפורמה.
"הטיקטוק מאוד פופולרי, קצר וענייני, וכלי שיווקי מבריק", אמר הרב אברהם קופר ממרכז סימון ויזנטל. "אבל המרכיבים העיקריים שלו הם צעירים שאין להם זיכרון קולקטיבי, והסרטונים האלה מרעילים את היחס שלהם ליהודים ולישראל".
אותם סרטונים, שעיתונאי אחד כינה כ'פורנו סכסוך' ואחר כינה 'אינתיפאדת הטיקטוק', מתמקדים בהשחרת שמה של ישראל, כאשר רובם מראים חיילים ישראלים יורים בפלסטינים או מאלצים אותם לצאת מבתיהם.
לסרטונים מתלווים האשטגים כמו "אני שונא את ישראל" או "שחררו את פלסטנים, תשנאו את ישראל", או כיתובים שונים כמו "ישראל היא אפרטהייד, ישראל הורגת פלסטינים. ישראל גונתב בתים של פלסטינים. עזרו לפלסטינים".
מכאן, המנהיגים היהודיים הגבירו את זעקתם ואמרו כי התוכן האנטי ישראלי לא רק מזיק, אלא גם מלא בשקרים ולא באמת נבדק על ידי מנהלי טיקטוק
"לא כל סרטון שהועלה על ידי פלסטינים הוא לא מדויק", אמר קופר, שהמשיך וטען שהבעיה העיקרית היא שהסרטונים בפלטפורמה "לא מאפשרים כל דיון. הכל מוצג כאמת ללא הקשר".
פרופ' גבריאל ווימן מאונ' חיפה אמר לג'רוזלם פוסט כי הסרטונים מכילים שקרים שנשלטים על ידי מסרים אנטי ישראליים ואנטי יהודיים. "מכיוון שאף אחד לא שולט, מסדיר או בודק את הסרטונים האלה, אתה יכול לפרסם מה שאתה רוצה. ויש הרבה שקרים".
מנגד, יש הטוענים להשתקה פלסטינים. לאחרונהה הסופר והפעיל הפלסטיני מקליפורניה, עומאר זאהזה, אמר כי חברות הטכנולוגיה "פעולות באופן אקטיבי להדיר קולות פלסטינים מהפלטפורמות שלהן, ובכך מרחיבות את המחיקה וההשתקה המחושבת של הפלסטינים ברשתות החברתיות".