הסנאטור מרקו רוביו הודיע כי הוא לא יקבל מראש את תוצאות הבחירות לנשיאות בנובמבר, ואמר כי אם הם לא הוגנות, הרפובליקנים יפנו לבית המשפט.
המחוקק מפלורידה אמר במהלך ראיון עם רשת NBC כי הוא "יעשה כמעט הכל כדי להבטיח שדונלד טראמפ ינצח ושג'ו ביידן לא יזכה" בנובמבר, כי "אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו כמדינה להחזיק עוד ארבעה שנים כמו שלוש וחצי האחרונות". במהלך הראיון, קריסטן וולקר המראיינת שאלה את הרפובליקני אם הוא יקבל את תוצאות הבחירות השנה "לא משנה מה יקרה".
"לא משנה מה יקרה?" רוביו הגיב, "לא. אם מדובר בבחירות לא הוגנות, אני חושב ששני הצדדים יערערו עליהן". המארחת הסבירה שמה שהתכוונה לומר זה "לא משנה מי ינצח". רוביו טען כי בכירי המפלגה הדמוקרטית "מתנגדים לכל ניצחון רפובליקני מאז שנת 2000", כדוגמה, הוא ציטט את הילרי קלינטון, שהפסידה לטראמפ ב-2016 ואמרה ב-2019 כי הוא אינו "נשיא לגיטימי", ושהוא לטענתה, "יודע" שהוא גנב את הניצחון שלה.
ביידן בקמפיין 2020 אמר שהוא "לגמרי" מסכים עם התפיסה שטראמפ הוא נשיא לא לגיטימי.
וולקר מצידה הגנה על קלינטון באומרה שבניגוד לטראמפ, היא הודתה רשמית בתבוסתה.
רוביו יצא למתקפה רטורית, והביא דוגמה עדכנית יותר למה שהוא תופס כהטיה פוליטית פרו-דמוקרטית בארה"ב - פרשת המחשב הנייד האנטר ביידן.
כאשר הסיפור על איך בנו של הנשיא שכח את המחשב שלו (שלכאורה היה מלא בחומר בעייתי), דווח לראשונה על ידי הניו יורק פוסט באוקטובר 2020, המדיה החברתית בארה"ב שיתפה פעולה כדי לצמצם את הפצתו באינטרנט.
ענקיות הטכנולוגיה הצדיקו את המהלך בכך שציינו את הצורך להילחם בדיסאינפורמציה, וחלקן הודו מאוחר יותר שעשו החלטה גרועה.
בינתיים, ערוצי חדשות אישרו את הערכתם של גורמי מודיעין לשעבר בארה"ב כי להופעת המחשב הנייד היו "כל הסימנים הקלאסיים של מבצע רוסי".
כמה פרסומים בולטים דיווחו בצורה שגויה על הטענה כשקצינים לשעבר אישרו כי תוכן המחשב הנייד נשתל על ידי מוסקבה.
"מה שמערער את הבחירות הוא כשחדשות NBC וכל ערוץ חדשות מרכזי באמריקה צנזרו את סיפור המחשב הנייד של ביידן, שהתברר כנכון, ולא מידע מוטעה", טען רוביו.
הסנאטור הבהיר כי הוא תומך בקריאת תיגר על כל אי סדרים שייתגלו במהלך תהליך הבחירות באמצעות מערכת המשפט בארה"ב.