הלוח הגדול
דרושים, דירות להשכרה, למכירה, רכב, יד שנייה
הבית של משפחת גפן נהרס לחלוטין מהשריפה במאליבו: "איבדנו הכל"
מישל ובלייק גפן עברו למאליבו לפני חודש בלבד, אחרי שהתחתנו באוגוסט האחרון. אבל ביום שני האחרון חייהם השתנו לנצח כאשר כל מה שהיה להם - נשרף כליל

מישל ובלייק גפן התחתנו לפני מספר חודשים ועברו לגור במאליבו – אך איבדו את כל רכושם בשריפת פרנקלין שהטילה הרס רב בעיר העשירה שבלוס אנג'לס.

בלייק ומישל התחתנו באוגוסט ועברו לבית שכור ברחוב סרה במאליבו לפני חודש בלבד. הבית, שכונה בחיבה על ידי בני הזוג "הבית הוורוד" בשל צבעו הייחודי, היה אמור להיות תחילת חייהם המשותפים במקום חדש.

שניהם גולשי גלים נלהבים, והם אהבו גם את קרבת ביתם לחוף.

 

הרשמה לקבלת הניוזלטר היומי ועדכונים חשובים


מישל ובלייק גפן, מתוך ראיון לרשת KTLA

 

כשפרצה שריפת פרנקלין ב-9 בדצמבר, חייהם של בני הזוג השתנו לנצח. הם ונאלצו להתפנות מיד, בלי הרבה זמן להתכונן כשהשריפה המתפשטת התקרבה באופן מסוכן לביתם.

"התחלתי לשמוע מסוקים רועמים מעלינו", סיפרה מישל לסנדרה מיטשל מ-KTLA. "שמעתי צעקות, מכוניות צופרות. השכן שלנו התקשר אלינו ואמר שיש שריפה ומיד הסתכלנו אחד על השני, תפסנו את החתול שלנו ומעט חפצים. יש לנו רק את הבגדים שעלינו ופשוט עזבנו".

הם מצאו מחסה אצל יקיריהם במקום בטוח הרחק מהאש. למחרת, שכן סיפר להם את החדשות המחרידות — ביתם נשרף כליל באש.

 

 

בני הזוג איבדו את כל חפציהם האישיים כולל תמונות חתונה יקרות ערך, מתנות, תכשיטים, חפצים אישיים יקרי ערך וגלשני הגלים האהובים שלהם.

"איבדנו הכל", אמרה מישל בדמעות. "תמונות שלנו מהחתונה שמשפחה וחברים נתנו לנו במתנה. התמונות שלי בשמלה, בעלי בטוקסידו. הבובה שלי שהייתה איתי מאז הילדות ושרציתי להעביר לילדיי יום אחד. הכל נעלם. אבל אני אסירת תודה שאנחנו בטוחים".

בני הזוג אמרו שהם היו המומים מהמהירות שבה האש כילתה הכל בדרכה.

"שנינו הסתכלנו אחד על השני ופשוט נשמנו חזק כי זה היה כדור אש כתום ענק", נזכר בלייק.

הכבאים עדיין נלחמו בשריפה שהתפשטה ל-4,037 אקרים עם 7 אחוזי שליטה. צווי פינוי נשארו בתוקף עבור אזורים רבים שהושפעו משריפת הפרא במאליבו.

 

שריפת פרנקלין זורעת הרס במאליבו | צילום: AP

 

כשכוחות ההצלה בדקו את הבתים ההרוסים בשכונה של בני הזוג, הם לא ידעו שמשהו יקר מאוד יימצא באפר של ביתם לשעבר — תמונה ממוסגרת של בני הזוג ביום חתונתם.

בני הזוג גפן, שנותרו עם מעט יותר מהבגדים שעליהם ומספר פריטים שהצילו, אמרו שמצפה להם דרך ארוכה לשיקום חייהם.

הם מתגוררים עם משפחה באזור לוס אנג'לס אך אמרו שאינם יודעים מתי יוכלו לחזור לביתם.

"נתגעגע אליו מאוד", אמר בלייק על הבית במאליבו. "כל מה שאנחנו יכולים לחשוב עליו כרגע זה להתייצב על הרגליים. התקווה היא שיום אחד, נחזור לחלום שלנו".

ירח הדבש של בני הזוג תוכנן במקור לסוף השבוע הזה אך נדחה כעת לזמן בלתי ידוע.

 

 

0% לא
100% כן
?האם הכתבה עניינה אותך
YOU MIGHT ALSO LIKE