אחת מסוכנויות דיווח האשראי הגדולות באמריקה 'Equifax' אשר הבנקים הגדולים בארה"ב נעזרים בה כמדרגת אשראי, העניקה ציונים לא מדויקים למיליוני אמריקאים במהלך תקופה של שלושה שבועות השנה, כך על פי הוול סטריט ג'ורנל.
החברה שבסיסה באטלנטה - הינה חלק מ"שלושת הגדולים" של סוכנויות דיווח האשראי הצרכני הכוללות גם את Experian ו-TransUnion - והיא אשר סיפקה לכאורה את הציונים השגויים לאלו המבקשים הלוואות לבתים, לרכב ולכרטיסי ומסגרות אשראי, לפי הדיווח, שצוטט "מנהלי בנק ואחרים שמכירים את השגיאות".
בהצהרה שמסרה Equifax האשימה החברה את הציונים השגויים ב"בעיית קידוד" ואמרה שזו תוקנה.
"Equifax זיהתה בעיית קידוד בתוך סביבת שרת מדור קודם בארה"ב המתוכננת לעבור לתשתית Equifax Cloud™ החדשה. בעיה זו, שהתקיימה במשך תקופה של מספר שבועות, הביאה לחישוב שגוי פוטנציאלי של תכונות מסוימות המשמשות בחישובי מודל. דו"חות האשראי לא שונו כתוצאה מהנושא הזה", נכתב בהודעת החברה.
אין זו הפעם הראשונה שהחברה מעורבת בסקנדלים כאלה ואחרים.
בשנת 2017, החברה הודיעה על פירצת אבטחת סייבר מסיבית שבה עבריינים ניגשו לפרטים אישיים של כ-145.5 מיליון צרכנים אמריקאים, כולל שמות, מספרי תעודת זהות, תאריכי לידה, כתובות, ומספרי רישיון נהיגה.
בפריצה נלקחו גם פרטי כרטיסי האשראי של כמעט 210,000 צרכנים אמריקאים.
בשנת 2018, נאלצה החברה להודות כי 2.4 מיליון לקוחות אמריקאים נוספים הושפעו מהפריצה - מה שהביא את סך המושפעים הכולל מהחדירה לכמעט 148 מיליון.
מאוחר יותר באותה שנה האשימה רשות האבטחה והבורסה את ג'ון יינג, ה-CIO לשעבר של Equifax, במכירת מניות החברה לפני שהחדשות על ההפרה הסיטונאית נחשפה לציבור.
יינג הודה באשמה ונידון לארבעה חודשי מאסר פדרלי בגין סחר במידע פנימי ונגזר עליו לשלם קנס של כמעט 120,000 דולר.