ממשל ביידן הכריז ביום רביעי על תוכנית חדשה להרחיב את רשת הטעינה של המדינה "כך שניתן יהיה לחשמל את הנסיעה בכבישים האמריקאים".
על פי דף מידע שפורסם באתר הבית הלבן, הממשל מתכנן לבנות רשת של 500,000 מטענים לרכבים חשמליים מחוף לחוף.
כדי להשיג מטרה זו, הממשל הודיע כי טסלה תפתח 7,500 מטענים לכל כלי הרכב החשמליים.
"טסלה, לראשונה, תפתח חלק מרשת מטעני העל והיעד שלה בארה"ב לרכבים חשמליים שאינם טסלה, מה שהופך לפחות 7,500 מטענים לזמינים עבור כל כלי הרכב החשמליים עד סוף 2024".
"המטענים הפתוחים יחולקו ברחבי ארצות הברית. הם יכללו לפחות 3,500 מגדשי-על חדשים וקיימים של 250 קילוואט לאורך כבישים מהירים כדי להרחיב את חופש הנסיעה של כל כלי הרכב החשמליים, וטעינת יעד ברמה 2 במיקומים כמו מלונות ומסעדות במיקומים עירוניים וכפריים".
"כל נהגי הרכבים החשמליים יוכלו לגשת לתחנות אלה באמצעות האפליקציה או האתר של Tesla". כך נמסר בהודעת הבית הלבן.
ממשל ביידן גם הודיע כי טסלה "תכפיל" את רשת ה-Superchargers הארצית שלה המיוצרת בבאפלו, ניו יורק.
בסוף החודש שעבר דיווחה סוכנות הידיעות רויטרס כי אילון מאסק נפגש עם שני בכירים בבית הלבן כדי לדון בהרחבת ייצור הרכבים החשמליים ורשתות הטעינה.
ביום שלישי, ראש התשתיות בבית הלבן, מיץ' לנדריו, אמר לכתבים כי מאסק היה מעורב בדיונים עם הממשל על תשתיות טעינה.
"הוא היה מאוד פתוח, הוא היה מאוד בונה", אמר לנדריו. "ובאותה תקופה, הוא אמר שהכוונה שלו הייתה לעבוד איתנו על הפיכת הרשת לפעילה באופן הדדי".
"כל שאר המשתתפים בשיחה הסכימו". לנדריו הוסיף כי "היה לנו חשוב מאוד שכולם ייכללו בשיחה".
הבנייה המהירה של עמדות הטעינה נועדה להתמודד עם הביקוש העתידי לכל כלי הרכב החשמליים החדשים שיגיעו לכבישים.
הממשל הציב יעד לרכבים חשמליים להיות אחראים לפחות ל-50% ממכירות המכוניות החדשות עד 2030.
זה רק עניין של זמן עד שיהיה צורך לשדרג את רשת החשמל האמריקאית כדי להתמודד עם כל כלי הרכב החשמליים החדשים.
ההתפתחות היום מראה שהבית הלבן ומאסק אולי תיקנו את היחסים המתוחים מאז שהמיליארדר האשים את ביידן בכך שהוא "לא מסוגל לומר את המילה 'טסלה'" בשנה שעברה.